• 278
    galatasaray halkınsa, dna'sı da halkın dna'sıdır. okuduğunu anlamamak gerçekten ciddi bir sorun. evet bu tribünde inançsızı da var, diğer dinlere inananı da; konuyla alakası nedir ben onu anlayamadım? burada diğer inanca ya da inançsızlığa bir saygısızlık mı var? bu cenah hemen her dini mesele de böyle boy gösteriyor ve 'hoşgörü' dersi vermeye kalkıyor. seni rahatsız eden nedir? bir tane pankarta tahammül edemiyorsun! bu camianın taraftarının çok büyük bir kesimi müslüman değil mi? tribüncü adamın refleksi de tezahürat ya da pankartla tepkiyi dile getirmektir. yok ne idüğü belirsiz bir filmmiş de üçüncü dünya ülkesimiymişiz... insanların hassas olduğu konularda tepkisini dile getirirken imtina etmez.

    bir de inançsız arkadaşlar bu duyguyu hissedemeyebilir, ben izah etmeye çalışayım. din, bir insanın merkezindedir veya değildir. merkezinde ise geri kalan herşey teferruattır, söylememe gerek var mı bilmiyorum ama elbette buna tuttuğu takım da dahil.

    hasılı kelam; galatasaray tribünü bir düşüncenin bayrak adamlığı yeri değildir. açılan pankart* bu tribünü meydana getiren insanlarının çoğunun bulunduğu ortak paydanın, bir mesele üzerine dile getirdiği tepkidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın