• 30
    "isteyen" ile "talep eden" arasındaki farkı bir netleştirsek, sorun olmayacak aslında. kör gözün parmağına "reklamsız olsun yeeaa, kaka endüstriyel futbol!!1!" diye ego tatmini yapan 15 yaşındaki veletle, efendi efendi reklamsız formaya özlemini duyan adamı aynı potada eriterek o "isteğin" temelinde yatan değerleri marjinalleştirmek neyin kafası be canlar?

    elde olmayan sebeplerden ötürü...
    malesef...
    yapabileceğimiz bir şey olsa...
    şartar öyle gerektirdiğinden dolayı...
    olsa dükkan senin...

    lan anladık; ne dil döküyorsun?! sana kızan mı var? başa geleni çekiyoruz hep beraber. talep falan etmiyoruz reklamsız forma; o kadarının biz de farkındayız. ama şu avradını pilavdan yediğimin forma reklamlarına güzellemeler dizip de o reklamsız formaya duyduğum özlemi "dilenci, ergen, liseli, vs." diye yaftalamaya kalkarsan; o forma reklamının avradıyla arada beraber kaynarsın terbiyesiz evladıyım ki!

    o istek benim aga, liseli-miseli; bizde istemek bitmez! o isteği de kaybettiğimiz vakit, hani ne diyordu kunta kinte, "ruhunla da köle olmuşsun demektir."

    medical park antalya diye başladı zaten, telekom stadı falan derken 5-10 seneye kulübün isim hakları tartışması başladığında da bu şirket siyosu ağızlarını yap hele; bak nasıl gösteriyorum ben sana dilenciyi de, ergeni de...
App Store'dan indirin Google Play'den alın