• 449
    silvester stallone'un ünlü rocky filmi serisini izlemişsinizdir. filmde ringde olanlar genelde şudur; rakip boksör rocky balboa'ya üstün görünür maç boyu. art arda yumruklarını yapıştırır rocky'ye ama bizim italyan aygır'da nasıl bir dayanıklılık varsa asla yıkılmaz. dün de * maçı izlerken bu sahneler gelip geçti akımdan.

    manchester united dün bizi çok hırpaladı. sürekli vurdu vurdu... ama golle beraber bir kaç pozisyon dışında net pozisyonlara giremedi. bunda defansımızın kritik müdahalelerinin çok büyük payı bulunuyor. dün gece semih'in, dany'nin eboue'nin o kadar kritik hamleleri oldu ki manchester son vuruşu yapacağı pozisyonları bir türlü yakalayamadı. ancak dün çok telaşlıydı takımımız, defansta çok pas hatası yaptık. böyle büyük maçlarda geride bunaltıcı bir baskı yiyorsan çekinmeden şişireceksin topu ileriye ki maçı dikkatli izlediyseniz manchester'li oyuncular bizim presimizden bunaldığı anlarda topu taça yollamaktan çekinmediler. böylece oyunu soğutmuş oldular. ama bizim defansımız ilk anlarda bunu yapmadığı için gol yedik.

    burda semih,dany ve muslera'ya ayrı bir parantez açmak lazım. semih gerçekten çok büyük oynadı dün. bildiğin oynadı yani. van persie gibi bir oyuncuyu kusursuz tuttu dün. ayrıca manchester'ın ataklarında yaptığı kritik müdahaleler gol yememizi önledi. dany de gerçekten tam bir savaşçı gibi oynadı. united forvetlerinin yakasından düşmedi bir türlü. dün united forvet hattı yorulmuşsa bunda dany'nin yırtıcılığının payı çok büyüktür.

    muslera ise dünya'nın en iyi 10 kalecisi arasında boş yere gösterilmediğini cümle aleme kanıtladı. seneye bence takımda tutamayacağız kendisini. şimdiden onur kıvrak için transfer girişimlerine başlasak iyi olacak gibi.

    felipe melo sezon başından beri eleştiriliyor geçen sezonki oyununu sergileyemedi diye. ben bu eleştirileri lig maçlarında haksız buluyordum çünki melo defansımızın emniyet pimiydi. kontra ataklarda rakibi ilk karşılayıp yoran, atağı kesen, top kapan ismiydi takımımızın. orta sahada yaptığı baskı çok önemliydi. ama dün akşam bunu da yapamadı ve ben de onu dün yetersiz görenlerdenim.

    ve burak yılmaz... burak dün gerçekten çok mücadele etti. vidic gibi bir stoper'in karşısında ezilmeden ayakta kaldı. ama gol pozisyonlarının içine giremedi. dün kaçırdığı gol, henüz gerçek bir golcü olmadığının kanıtıydı.

    velhasılkelam dün yenildik. ama gerçekten başı dik ayrıldık; takımımız old trafford'dan, biz ise ekran başından. kişisel olarak ben bu takımdan gerçekten umutluyum. gruptan çıkacağımıza eminim. ve bir sürpriz olmazsa neden çeyrek final görmeyelim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın