• 166
    büyük bir arazi üzerine kurulmuş büyük bir tesis. bakanın bir daha baktığı, yabancıların vay be diyip iç geçireceği kadar görkemli ve nitelikli bir altyapı hayal ediyorum.

    içinde normal okul eğitimi ve spor eğitiminin verildiği kocaman bir bina. buradaki eğitim müfredatında spor dersi normalde çok daha fazla. spor dersi verecek özel hocalar, eski futbolcular, eski sporcular... ortak bir atletizm sınıfı olacak. her futbolcu iyi birer atlet olmalı ilkesine istinaden...

    öğrencilerin branşlarına göre ayrılacağı ve eğitim göreceği güzel ve donanımlı sınıflar. sol bek sınıfı, sağ bek sınıfı, orta saha sınıfı, forvet sınıfı, vs.. branş hocaları o bölgenin eski futbolcuları olacak. hatta yabancı futbolcular. mesela cafu gelecek sağ bek sınıfında ders verecek. efsane sağ beklerin videoları derslerde gösterilecek ve üzerinde ders verilecek...

    çok sayıda antreman sahaları olacak. ortak bir maç için futbol sahası olacak. tribünleri filan olacak. 5 bin kişilik filan.

    her futbolcu adayı kendi mevkisinde eğitilecek. karma bir eğitim maçlar ve ortak antremanlar dışında olmayacak. bir sol bek oyuncusu sol beklerle eğitim görecek. onlarla birlikte mezun olacak.

    10 sene sonra bu yatırım meyvesini verecektir. 20'şer kişilik bu sınıflardan her sene 1-2 tane üst düzey oyuncular çıkacaktır.

    bu benim hayalim, umarım gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın