• 446
    çok kötü başladığımız ilk 15 dakika sonrası gayet başa baş, gayet cesurca oynadığımız ama 1-0 kaybettiğimiz maç oldu malesef. özellikle şu futbolla en azından beraberlikle bitirsek, o alacağımız havayla işler bambaşka yerlere gelirdi, umarım bu futbol sadece ilk maça has kalmaz, ya da sonuç alamamız şevkimizi kırmaz, zira benzer ciddiyetle oynadığımız maçlar sonrası bu gruptan güle oynaya çıkarız. hatta arena'da bu manchester'i 2 farklı yenip grup liderliği hesaplarına dahi gireriz. ama hakikaten insanın içini çok rahatsız ediyor, hem oynanan oyun, hem verilmeyen penaltılar sonrası grubun en zor maçından puansız ayrılmak. ama elbette old trafford'da kaybetmek plan dışı bir şey değil, sürpriz değil, şimdi düşüncemiz içerdeki braga ve cluj maçlarında kesinlikle takılmamak olmalı.

    maça geçecek olursak, bana kalırsa ilk dakikalarda lider oyuncu eksikliğini çektik. terim de maç sonunda söyledi, maça herkes farklı oyuncularmış gibi başladı diye. o aceleci tavırlar, uzaklaştırlamayan toplar, şuursuz presler sonrası defans arkasına feci toplar yedik. özellikle gol öncesi 2-3 dakikada pozisyonlar yiyip topu oyun dışına atamamış olmamız çok acemiceydi. ingiliz takımları top oyundayken tempo kazananınca her zaman pozisyona girer. muslera'nın kurtardığı karşı karşıyadan sonra top taca çıksa, ya da ilerde bir faul falan aldırsak, oyun sakinleşir, o golü yemezdik, ama panik havasını iyi değerlendirdiler. kagawa ve valencia hakikaten çok üst düzey oyuncular. nani etkili olamadı, van persie de her zamanki gibi oyun için katkısı zayıf görüntü çizdi, adamın en iyi yaptığı şey bitiricilik, allahtan da semih mükemmel savundu ve maç boyu pek pozisyon şansı da verdirmedi. bireysel olarak herkesin gördüğü gibi balta ve melo aksadı. hamit, dany, semih,amrabat ve eboue kesinlikle en iyi oyunlarını oynadı. bunların yanına burak-elmander-selçuk'tan birinin daha en iyi oyununu oynaması, bize maçı da getirirdi. türkiye liginde senin 2-3 oyuncunun dahi en iyi oyununu oynaması maçı getiriyor ama old trafford'da bu sayıyı artırmak gerekiyordu tabi.

    hakem rezaletti, balta rezaletti, defansımız çok acemi gözüktü vs. şu bir gerçek ki, özlemişiz şampiyonlar ligini, özlemişiz sokakta tek renk sarı-kırmızı görmeyi, ülkeyi gururla temsil etmeyi. gerisi fasa fiso..
App Store'dan indirin Google Play'den alın