resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1012
    toplu oyunda ne kadar başarılıysa topsuz oyunda aynı derecede rezalet işler yapmaktadır. sıkıntı şu ki ortalama bir futbolcunun ayağında top tutma süresi 2 3 dakika. top ayağındayken şov yapıp 87 dakika bekini kovalama zahmetine girmeyeceksen free style turnuvasına falan katıl. kendisine dün * fatih terim' in 60 dakika tahammül etmesi bile mucizeyken bir de "neden çıktı ben anlamadım:(" diyen taratarın iz düşümü beşiktaş' ta ki "quarejmaaaaaaaa yhaa q7 gördün mü trivelayı vuhuuu" tayfasıdır.

    eğer sistem 4 4 2 ise geriye geleceksin arkadaş. hadi 4 3 3 oynasak senin açıklarını bir nebze kapatacak sol iç oyuncusu olsa biraz gezinme hakkın olur ama o bile bir yere kadar amına koyim. ronaldo' nun messi' nin bile bekini kovaladığı bir futbol oynanıyor lan şampiyonlar liginde.

    ali ece analizleri yapacak olursam eğer dünkü maçın açık ara en büyük bidonu olmuştur benim gözümde. selçuk, melo, ve hakan bu kadar vasat bir futbol sergilediyse manchester bu kadar pozisyona girdiyse en büyük suçlu ne yazık ki amrabat. dikkat edin manchester ne zaman soldan gelmeye kalksa 2 orta sahamızdan biri ya amrabat' ın bekinin peşine düştü, ya da kademe yapan stoperin boşluğunu doldurdu. tabi bu sırada kalan tek orta saha oyuncumuz scholes, carrick ve kagawa' nın karşısında orta sahayı ikilemeye çalışıp alanını boşaltmış hamit' le baş başa kaldı. normal oyunda melo veya selçuk' un kucağında top alması gereken kagawa o kadar rahat pozisyonlarda top alıp 2' ye 1 lere girdi ki sinirden çay bardağını yedim amk. dünkü maçı kelebek etkisi 4 adında sinemada yayınlat kelebek rolünde de oynat amrabat' ı; o performansa oscar vermeyecek akademiyi de bana gönder götüne dübel çaksın erman ender.

    ha yiğidi öldürüp hakkını verelim. topu ayağına aldığı anda galatasaray' ın hücum bölgesinde en tehlikeli ismi. alıp dikine gider, iyi orta keser, top saklar, şut atar amenna ama özelikle büyük takımlara karşı savunma yapmazsa yeri fatih hocanın yanı, en sıcak yedek kulübesi koltuğudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın