resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3438
    kendisini çok seviyorum ve galatasaray için dünyanın en iyi orta sahası diyordum, hala diyorum. bana göre yaya toure, 1 felipe melo 2 dir yani felipe meloyu alamasaydık yaya toure'yi almamızı beklerdim, neyse.

    ama gel gör ki 19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçında fizik olarak 60. dk da çöktü kabul fazla tatil yaptı ülke ülke gezdi. ama ben suçu melo'da bulmaktan çok galatasaray yönetiminde buluyorum. 2 ay boyunca 200-300 bin eurolar için pazarlık yaptılar masan kalktılar vs.. onlarda biliyordu melo'nun tatil yaptıgını ve hazırlık kampı geçirmediğini. melo yine de 60. dkya kadar elinden geleni yaptı ama bu kadar yani tükendi sonra.

    kızdığım bir diğer nokta da selçuğun çizgiye yakın yerden kullandığı ve hamit'e çıkardığı serbest vuruşta hamit'e doğru yaptığı koşuydu. yani öyle gereksiz bir koşuydu ki bunu anadolu topçuları yapmaz. bu koşuyu yapınca markajdaki adamıda hamit'e doğru koştu ve hamit rahat vuramadı. yani ben bunu açıkcası maç içindeki heyecanına ve kendini fazla kaptırmasına bağlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın