• 432
    hakem ve direkler bir yana önemli çıkarımlar yapılması gereken bir müsabaka oldu teknik heyetimizin bu konulara eğileceğini düşünüyorum.
    1 yıl içinde katedilen mesafe ve kurulan kadro idari ve teknik kadronun hanesine artı puan olarak yazılmalıydı dünde sahada oynama rahatlığı olan kendi oyununu oynamaya çalışan bir takım gördük.
    bu oyun seviyesi referans olur ve daha da gelişerek bir üst seviyeye gelirse gruptan çıkmamız sürpriz olmayacaktır. takım halinde topun arkasına geçmemiz olumluydu ancak burada rakibe temas edip döndürmemek ilk amaç olmalıydı. burada maalesef yetersiz kaldık rakip kolayca orta sahayı geçip kısa verkaçlarla arakaya adam kaçırdı ilk golde ve verilen pozisyonların ana kaynağı da bu dirençsizlik oldu.amarabat sol çizgide geriye gelmeyince zaten fizik olarak yeteri kadar güçlü ve çabuk olmayan hakan zor anlar yaşandı. hakan genelde bu zaaflarını bilerek dengeli oynardı ancak kale ile arasındaki mesafe uzayınca çabuk rakibe karşı zor anlar yaşadı. melo maç boyu basit top kayıpları yaptı özellikle çıkarken kaybedilen bu topların tamamına yakını tehlikeli pozisyonlara dönüşürken defansif anlamda da gereksiz yere hamleler yaparak yerini kaybetti. halbuki ondan beklenen pozisyonunu kaybetmeden alanını doldurması olmalıydı.
    topa sahip olma alışkanlığını yine göstermiş olmamız hem olumlu hem de umut verici zira takımın bir yılda gösterdiği gelişme de buradan kolayca anlaşılabilir. geçen yıl çoğu zaman gözüken pas ritminin yetersizliği dün de en büyük sıkıntı oldu çabuk pas ve boşa çıkma alışkanlığı konusunda katedilmesi gereken epey yol var.
    bu sorun için çözüm olabilecek yaratıcı oyuncu olarak amrabat daha etkili olmalıydı maçın başında direkten çıkan top gol olsaydı belki o moralle daha iyi oynayabilirdi. kalan maçlarda bu eksikliklere karşı takımın göstereceği reaksiyon olumlu olursa önümüz açık umarım sezon içinde gelişim göstermeye devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın