• 421
    bu heyecanı çok özlemişim, hoş pek yaramadı bana, uzun zamandır etmediğim bütün küfürleri sıraladım maçta.

    maçın genel özetini yaparsak maçın hakkı beraberlikti. manchester kalite olarak bizden daha iyi olduğunu ve bizim zaaflarımıza çalıştıklarını gösterdi maçta. biz onlardan çok daha iyi mücadele ettiğimiz için, old trafforda yakalanabilecek bütün pozisyonları yakaladık. dile kolay 2 tane direkten dönen top var sadece. onun dışında emrenin şutu, selçukun kafası, hamitin şutu. zannetmiyorum ki barca veya real gibi iki üç takım hariç hiç kimse bu kadar pozisyon bulsun.

    hakemin yaptığı şerefsizlikleri başlığında yazdım ama hem ilk dakikada hem son dakikada iki penaltımızı vermeyerek maçın çok önüne geçti. onların da iki tane verilmeyen penaltısı var ama 2=2 olmuyor işte hacı. maçın başında ben 1-0 öne geçtikten sonra maç öyle gitmez onların da iki tane penaltı pozisyonu olmaz.

    kişisel performanslara gelirsek hakan balta hayatımda gördüğüm en rezil performanslardan birini ortaya koydu. ilk yarım saat amrabatın da geriye pek gelmemesiyle nani ve valencia hayatlarının en kolay oyunlarından birini oynadılar. sonra hamit geldi sol kanada onlar durdu. ikinci yarı hamit tekrar sağa geçince bizim sol kanat yine onların otobanı oldu. halı sahalarda olur ya göbekli abiler, yanından vın diye geçersin, işte galatasarayda bu işi yapan adam hakan balta.

    dany'e çok kızarım, galatasaray seviyesinde olmayacağını düşünürüm. sebebi de aşırı güven yüzünden tehlikeli yerde çalıma kaçıp topu kaybetmesi. maçın başında yine aynı aşırı kendine güvenle topla çalıma kaçtı ve iki defa topu kaybetti. ikincisinde resmen golü yiyorduk. maçın kalanında ise iyi bir oyun çıkardı. semih ise maçın açık ara yıldızıydı. ujfalusi kendisiyle gurur duyabilir. belki o yok ama çekirgesi artık olmuş. van persie'nin adını duymadık maçta be.

    maçın baltadan sonra en kötü ismi meloydu. baltanın performansı şaşırtmadı ama melo gerçekten çok şaşırttı. aklı burada değilmiş gibiydi. umarım kendine çeki düzen verir, çünkü onsuz eksiğiz. hamit ve selçuk kalitelerini ortaya koyamadı ama mücadele olarak ikisi de üst seviyedeydi. özellikle hamitin geldiği gün ile şimdiki oyunu arasında siyah ve gri kadar fark var. amrabat maçta adımıza kalite katan tek isimdi. ayağına her gelen topta vites arttırdık. direkten dönen şutu harikaydı.

    umut burak ikilisi başladı maça. umut gayet iyiydi. ilk dakikadaki penaltı pozisyonunda umutun ayağına darbe geldiği için sakatlandığından dolayı çıkarılmıştır diye düşünüyorum. yoksa 15. dakikada çıkarılacak bir şey yapmadı umut gayet iyi başlamıştı. burak ilk yarı kötüyken ikinci yarı daha aktif ve etkiliydi. elmander ise beklenen katkıyı yapamadı.

    ben olsam terimin yerinde baltayı çıkarıp dany'i sola kaydırır ortayı crisle takviye ederdim. umut sakatlandığnda ise emre çolakı oyuna alır hem baltaya yardımcı olmasını sağlar hem de amrabatı biraz daha serbest oynatırdım. onun driblingleri bizi gol pozisyonuna sokan ilk plan olurdu. aydın melo değişikliği ise kesinlikle doğru bir hamleydi.

    maçın birinci dakikasında net penaltın verilmesin, hakem bu maç manchesterın boşuna uğraşmayın mesajını versin. ilk 15 dakika golü ye, çok kötü başla ve bu maçı öyle bir çevir ki iki topun direkten dönsün, iki penaltın verilmesin ve bir sürü pozisyona gir.

    hepinizle gurur duyuyorum terimin aslanları. biliyorum ki siz bu gruptan çıkacaksınız ve 2-3 sene içinde en az yarı final oyanacaksınız cl'de.

    bu arada manchester ibnesi, bunun rövanşı var, kolla kendini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın