• 63
    1) 3-4 sene içerisinde regenlerin ele geçirmeyeceği türden bir oyun olursa mükemmel olur. tamam alttan alltan gelecekler tabi de bu kadar erken form tutmaları can sıkıyor. ucuz diye regenlere dalıp takımı bunlarla doldurmak istemiyorum arkadaş ben.

    2) açılan her oyunda wonderkidler, geleceğin yıldız adayları belli. bir oyunda yıldızı parlayıp coşan birinin, açılan bir diğer oyunda aynı ölçüde gelişim göstermesi çok saçma. adaptasyon sorunu, takıma uyuşmazlık vb. ihtimaller daha da arttırılmalı.

    3) menejer profili çeşitli görseller ve bilgilerle güzelleştirilebilir. mesela girer girmez önemli maçlarda alınan sonuçlar, menejer hakkında çıkan basın haberleri vs. bizi karşılayabilir. biraz kararsızım ama oyuncuların özellikleri gibi teknik direktörlük yeteneklerimizi de görsek güzel olabilir tabi bunu denemeden anlayamam.

    4)''menejerlik stili'' daha dikkate alınmalı. ben her kariyerde basına, futolcuya oyunun istediği cevapları vermek zorunda kalıyorum. belki sinirli, ters bir yapım var. her ters cevabımda oyuncunun morali bozulmak zorunda değil. gerçekte böyle olsaydı fatih terim, jose mourinho gibi teknik direktörler sık sık kırıtmak zorunda kalırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın