resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2141
    programı tamamen izlemedim ama izlediğim kadarı ve aklımda kalan birkaç şeyi sizinle paylaşmak istiyorum, katılırsınız katılmazsınız amenna. bu zat ezeli rakibimiz karşıyakalıların başkanı sıfatında o programa katıldı değil mi? evet. programın amacı sorulan soruları cevaplamak vs vs. değil mi? bu da evet. yanız ben programı ne zaman açsam bu zat ağzından tükürükler saçarak konuşuyor ve karşısındaki 3 yalaka da; - hı hım, evet başkanım, evet, haklısınız hebele hübele birşeyler sormaya (!) çalışıyorlardı. şimdi yapacağım birkaç tespit var. bunlardan bazıları şunlar

    1) ülker sports arena için devletten 5 kuruş para almadık ve bu salonu bize ülker grubu yaptı tapusuyla verdi, murat ülker'e katkılarından dolayı teşekkür ederim diyor. madem devletten 5 kuruş para almadın ve tesisleşmeyle övünüyorsun neden ülker'e katkılarından dolayı teşekkür ediyorsun. övüneceksen de neden ülker sayesinde yapıyorsun bunu.
    not: aslında burda demek istediği; kimileri toki sayesinde kendine stat yaptı, biz kendimiz yaptık, tesisleştik diyor.

    2) ben gazete okumuyorum, internetten de hiç birşey takip etmiyorum izlediğim 2 kanal var, bunlar da ntvspor ve lig tv diyor. yalakalık diz boyu.

    3) galatasaray bitmiş bir hagi'yi transfer etti zamanında diyor. yaşlıydı vs vs. arkadaşım adama demezler mi sen roberto carlos'ları kuyt'ları kaç yaşında getirdin bu ülkeye. eleştiri yapacaksan da adabınla yap. destekli yap.
    konu şikeye geldiğinde direk kapattım çünkü değil tükürük ağzından salyalar akmaya başladı artık "komplo teorisi" bunlar gibisinden. ben de direk kanal değiştirdim.
    neyse kısacası diyeceğim o ki çığrından çıkmış bir programdı. etrafa tükürükler saçarak dur durak bilmeden konuştu ve yaptığı eleştiriler hep başkaları üzerindendi. allah düşmanımın bile şereflisini versin demekten alamadım kendimi.
    son olarak da bu zat-ı muhteremi görünce bir kere daha dedim " iyiki galatasaray'lıyım"
App Store'dan indirin Google Play'den alın