resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 542
    abdullah'cım, içimde kalan bir kaç şeyi sormak istedim sana. ismini sol frame'de görmek istemeyen arkadaşlar bir zahmet makul görsün bir tanecik entryi;

    şimdi hocam selçuk'u taktik gereği oynatmadığını açıkça söyledin. önde basan, alan daraltan bir stratejiyle sahaya çıktın. bunu yapabilmek için diri, basan ve dengeli bir ortasaha gerekliydi takdir edersiniz ki. niçin bu strateji kapsamında bir tane çapa ön libero bir tane de artık kondisyonu 60 dakikayı anca kaldırabilen bir oyuncu kullanmayı seçtin? biz tunay'ı da ön preste neredeyse hiç görmedik. umut, arda, biraz da sercan vardı bu işi yapan. ortasahayla alan daraltmayacaksan bu adamları niye boşuna koşturuyorsun avcı'cım? hadi bu ortasahayı kullandın, bir tanesi pert olunca niye selçuk'u değil de yumuşacık, kadife gibi bir topçu olan nuri'yi aldın oyuna? sanki taktiksel değil de başka işler var bunda..

    maç boyunca takım olarak organize veya kontra atakla gelip kaç pozisyon bulduk? 1 tane. arda'nın sağdan kestiği topa vurulan kafanın üstten dışarı çıkması. bizi kurtaracak ındi idi maçta, o da elinden geleni yaptı, sayesinde pozisyonlara girdik ama atamadık. madem sercan gibi arkasına çizgiyi alınca bire birde etkili bir oyuncuyu alıp hollanda defansının zaafından yararlanmayı düşündün, bu adam niye bir kez bile ne taç çizgisini arkasına alıp ne de son çizgiye inerek oynamadı? madem göbekten zorlayacaksın ne diye bu tarz oyuncuları kullandın hocam?

    hollanda defansının boy ortalaması 1.70 falandı herhalde. adamlardaki en uzun oyuncu strootman ve van persie'di. persie'nin de defansla ilişkisi malum. daha 2. dakikada kullanılan korner başta olmak üzere, hava toplarında kafayı vuran takım olduğumuzu gördün de, bu ligin en iyi top saklayan, kaybetmeyen ve faul alan futbolcusunu, selçuk'u niye oynatmadın hocam? hadi bunu maç öncesinde analiz etmediniz, bu da büyük bir skandal olurdu heralde sizin mevkinizdeki bir antrenör için ama, maç içerisinde gördük biz bunu. ilk yarı kimse demoralize olmasın diye oyundan almadın falan desek, 2. yarı niye bu kozu kullanmak aklına bile gelemedi?

    başka şeyler var hocam. ne yapabilir bu adam sana tahmin edemiyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın