resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 538
    kendisinin göremediklerini türk halkı görüyor da tepkisiyle yaptırıyorsa, yani bir bakıma 11 eylül 2012 türkiye estonya maçında selçuk inan sayın avcı'nın lütfetmesi sonucu ilk on birde başlayacaksa şu an bıraksın gitsin, ya da kovulsun. her milli maçtan 3 gün önce twitter, facebook veya sms üzerinden halk tarafından ilk on bir belirlenir, maç esnasında da lig tv'nin bir dönem futbolumuza kazandırmış olduğu kim girsin kim çıksın tarzı bir uygulamayla da maç anında müdahaleler edilir.

    seni biz adam edeceksek sana ne gerek var? biz direkt takıma karışalım sen çık aradan. bugüne kadar hoca olamamışsın, bugünden sonra biz mi seni adam edeceğiz yani böyle döve döve?

    iki ucu boklu değneği tutmak üzere; bundan kelli selçuk inan'ı oynatsa bir türlü*, oynatmasa bir türlü*...

    selçuk inan'ın milli takım kariyerinin sönük olması bir şeyi değiştirmez, krallar kralı tanju çolak'ın 10 golü bile yoktu yani bir şeyin kriteri değil ay-yıldızlı forma altındaki performans lakin selçuk şu şartlarda bunu hak etmiyor orası kesin. aynı şeyler burak yılmaz için de geçerli, kendisine net haksızlık yapılıyor bu hoca tarafından.

    ama burak yılmaz ile selçuk inan çıkıp ortak bir basın toplantısı düzenleseler ve deseler ki; "ben 33 gollü süper ligin son gol kralı, tüm otoritelerce tarih itibariyle en iyi yerli forvet, ben 15 asist ile süper ligin son asist kralı, tüm otoritelerce tarih itibariyle en iyi yerli merkezi orta saha oyuncusu, abdullah avcı görevde olduğu sürece milli takımdan affımızı rica ediyoruz, arz ederiz." ortalık amma karışır ha, ne apo kalır ne de takım :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın