resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 1904
    tarihimizin gelmiş geçmiş en başarılı kalecilerinden birisidir. bizim millet olarak kriterlerimizden çoğunu karşıladığından dolayı çok daha fazla tolerans gösterilme şansı vardır. yetenek yanında, samimiyeti ve içtenliği bunun en açık örneğidir.

    son zamanlarda ki formsuzluğu ve konsantrasyon eksikliği hepimizin dikkatini çekiyor tabi ki. açık olmak gerekirse de duygusal bir adam olduğu belli, o neden ile ilk olarak bunun sebebi olarak düşünülen ve gözlerin döndüğü isim en yakın duygusal bağı olanlardan kız arkadaşı.

    hemen görelim kendisini;

    http://www.ligtv.com.tr/...op-oturdu-hop-kalkti 02:15

    bayan arkadaşımız ya latin amerika ülkelerinden birisi, ya da türkiye'den. pek bir hanımefendi ama bir o kadar da sanki kafası kendi derdine düşmüş görüntüsü veriyor. türk ise bu hanım efendiliğinin altında kesinlikle bazı endişeler ve engeller yatmaktadır sonucu bu şekilde yüz asma olarak geri dönmektedir, bu da muslera'yı derinden etkilemekle birlikte kafasını kurcalayacak sorunların temel aşaması olabilir.

    hayır, türk değil ise muslera'nın geceyi sabırsızlık ile beklemesi yine onda odaklanma problemi yaşatabilir.

    farklı sebepler var mıdır? kesinlikle olabilir, yine de bir an önce ne olursa olsun sadece takıma odaklanmasını ve harika kurtarışları ile heyecanı yüksek dozda yaşatmasını bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın