resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 518
    taraftarı olmayan, bütçesi kısıtlı, hiç bir başarı hedefi olmayan bir takımdan geldiği için bocalıyor. evet milli takıma bildiğin ibb mantığını oturtmaya çalışıyor. kontra futbolu.

    hızlı kanat oyuncuları ile kontraya çıkmak için oynatıyor tunay'ı sercan'ı felan. elindeki nerdeyse en hızlı adam burak onu oynatamıyor. aydın'ı sürekli kiralıyordu abdullah avcı hatırlarsanız. sebebi işte bu hızlı kanat hücumlarına uygun olmasıydı aydın'ın. aydın biraz oynasa milli takımda da oynar avcı'yla. caner'in sürekli oynaması felan hep bu yüzden. adam hızlı kontraatağa çıkan oyuncuları alıyor bir tek.

    ha başarılı olabilir ama ulan elindeki malzeme ile alakası yok senin oynattığın oyunun. sen rakibi kendi yarı sahasına hapsedecek kadar kaliteli oyunculara sahipsin. koskoca türk milli takımına ibb felsefesini mi getireceksin? azerbaycan, gürcistan felan olsak neyse de kadroda kaliteli adamlar var. sen buna göre taktik yapacaksın. ibb ne lan?

    sorun elindeki malzemeye göre çalışmıyor oluşu. ibb'de kontra atak oynarsın ama milli takımda imkanın var. oyununu geliştir. barcelona'ya gitsen kontra mı oynayacaksın amk? akıl fikir. ve evet çapsızlıktır yaptığı. selçuk, burak, nuri, gökhan gönül, hakan balta. sen bunları yedek oturtup taktik yapıyorsan gel ev kirasına pes oynayalım amk. keriz parası kazanalım biraz. bilgisayar oyununda bile bu kadar saçmalanmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın