resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 487
    milli takım dünyanın her yerinde en iyilerin takımıdır, en formda olan oyuncular gelir 3-5 maç oynar gider. bu kadardır bu. yani milli takım ne mert günok olayı gibi rehabilitasyon merkezidir ne de tunay torun, sercan sararer olayı gibi oyuncuların kendini geliştirme yeridir, olamaz abi olamaz.

    git sokaktan 10 tane adam çevir türkiye'nin en iyi orta sahası kim de, adamın cevabı selçuk inan olur. sen naptın ? oynatmadın yerine de daha götünü kaldıramayan emre belözoğlunu oynattın. yine git sokaktan adam çevir türkiye'nin en iyi yerli forveti kim de adam sana direk burak yılmaz der bu kadar basit bu. sen yerine kimi oynattın tunay torun* ? ya tunay torun kim amına koyim ya tunay torun kim ?

    tamam hadi 80 milyonun gördüğünü sen göremedin oynattın emre'yi. bari emre'yi çıkarırken hata yaptığını anla selçuk inan'ı al abi oyuna. 50 küsür yaşına gelip anla bunu artık anla selçuk inan türkiye'nin avrupa standartlarında ki tek oyuncusudur bunu kabul et sok oyuna oynat. bu adam* çünkü oyunun kaderini değiştirecek adam, sahada hiç bişe yapmasa bir frikik atar gol gelir, bir pas atar gol gelir. ama sen gidip emre belözoğlunu oynatıyorsun, onun üstüne de nuri şahin'i oynatıyorsun.

    milli takım macera yeri değildir, hele ki bizim için şu saatten sonra hiç değildir. elinde kim iyiyse kim hazırsa, kim formdaysa onu oynatacaksın mecbursun abi. bu formda olan adam emre ise emre'yi oynatacaksın çünkü milli takım en iyilerin yeridir. yetenekli ama formsuz oyuncuların yada hocayla cemaatten arası iyi olan oyuncuların değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın