resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 432
    kafasında ne düşündüğünü pek anlamış değilim. 2014 dünya kupasını hedef olarak koyuyor ve ona göre bir kadro açıklıyor. servet çetin, gökhan zan gibi yaşça büyük olan futbolcuları kadroya çağırmıyor. yaşları ufak olsa bile çağırmaması gerekir. fakat 2014 yılında muhtemelen futbolu bırakacak düzeye gelecek olan emre belezoğlu'nu kadroya çağırıyor. hadi tecrübe filan diyelim, takıma abilik yapar diyelim. bunun için çağırıyordur diye düşünelim. fakat neden kadroya ilk yazılan futbolcu o oluyor? geçiş dönemi dersin arada sırada çıkar oynar ama bu adam hazırlık maçlarında grup eleme maçlarına kadar her maçta oynuyor.

    şimdiki dönemin en etkili oyuncusu olan ve 2014 yılında uluslararası tecrübe de kazanmış olacak olan selçuk inan'ı milli takımın temel adamı yapmıyor. oynattığı maçlarda bile arka planda bir görev veriliyor.

    2014'lerin takımını yapıyorsak selçuk inan kadroya yazılır ve etrafına uyumlu olduğu futbolcular yazılır. selçuk inan varsa asla hamle oyuncusu olmaz. ilk vurucu planda olur. bu geçiş dönemi için de böyledir gelecek için de böyledir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın