resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 426
    kendisinin değil 10 yıl 100 yıl geçse de galatasaray'ın başına gelmesi diye bir olasılık yoktur. programı izledim ama milli takımın başında sorulan her soruya kahvehanede muhabbet eder gibi gevrek gevrek gülerek cecavp veren birini görünce hayal kırıklığına uğradım. kariyeri zaten ortada olmayan birindne bahsediyorum. benim bildiğim milli takımın başına kariyerli birini getirirler ama bu arkadaş da o zaten yok.
    kadroyu görmeden çok sert girmek istemiyorum ama mert, bekir, caner, topal, emre içerikli bir 11'le çıkarsa kendi bildiği dalı keser.
    değil 2 ön libero 1 tane ile hele o kazma topalla çıkarsa yine kendi bindiği dalı keser.
    selçuk, umut, burak'dan herhangi birini sistem, taktik vs.. saçmalığı altında yedek bırakırsa yine kendi bindiği dalı keser. arenada hollandayı defans yapıp, kapanıp, 2 tane kazma ön libero ile kesmek gibi bir dahiyane plan yaptıysa kaybeder; hatta 5-0 falan kaybeder.ta.

    adam gibi çıkıp onların zayıf bölgesi olan savunmalarının üstüne gitmesi lazım. bunun için ileride aynen galatasaray'ın yaptığı gibi çift santrafor umut ve burak'la baskı yapması gerekiyor. orta sahada top yapabilen arda-selçuk-nuri-hamit tarzı bir orta saha ile oynaması lazım. belki bu takıma emre girebilir hamitin yerine. tunay, ekici, sercan, gökhan töre falan o işlere hiç girmemesi lazım.

    bu takımın sol beki balta, sağ beki de gökhan gönüldür. hasan ali, caner, bekir gibi kapasitesizleri çağırması bile hata.

    ama dün akşam ki kasımpaşanın bıçkın delikanlısı tavrını alırlar aşağı. karşıdaki adam yıllarınm kurdu van gaal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın