• 5977
    çok fazla gol yiyen takımımdır. savunmamız şu anda kötü. semih ve dany uyumsuz. zaman lazım elbette ama geçen sezon* daha ilk olarak beraber oynadıkları maçta semih ve ujfalusi epey uyumluydu. melo'nun formsuz olması da savunmanın kötü olmasında etken.

    orta sahada engin'i çok arıyoruz. dünkü maçta** bunu farkettim. pas trafiğine katkısı büyük engin'in. hamit toparlanana kadar da arayacağız sanırım.

    forvette bir çok iyi isim olmasına rağmen orası da çok kopuk birbirinden. umut ve elmander beraber oynadıklarında güzel pres yapıyorlar, eyvallah; ama birbirlerine pozisyon hazırlama desen yok, paslaşma, yapılan koşular falan uyumsuz... burak-umut ya da elmander-burak ikilisi ile oynamalıyız. fatih hoca da muhtemelen öyle çıkaracaktır kadroyu. burak tarz olarak umut ve elmander'den farklı. daha uyumlu bir ikili olacaktır burak'ın olduğu bir forvet ikilisi.

    sonuç olarak çok dağınık ve aşırı laubali oynuyoruz. takıma bir sürü takviye yapıldı ama takviye yapılmadan önce daha iyiydik. fatih hoca'dan ricam amrabat ve burak'ı ilk 11'e monte etmesi. emre çolak, oyunu rakip sahaya yıkmamızda etkili olsa da kaleye uzak gereksiz paslaşmalar yapıyor sürekli. top eziyor. biraz yedek oturmalı.

    daha ciddi bir takım olmamız gerekiyor.

    kendinize gelin burdan sahaya kadar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın