2012-13 Türkiye Süper Lig 3.Hafta Maçı
20:30 Türk Telekom Arena
3 - 2
  • 154
    çok saçma bir şekilde 1-0 öndeyken oyunu soğutup adamlara dinlenme fırsatı vererek riske ettiğimiz maçtır . neyse ki sonu kötü olmadı . umut elmander ikilisi olduğu sürece ite kaka goller atmaya devam edeceğiz . amrabat burak ikilisinin de ne kadar faydalı olduğu ortada . taktiksel yanlış , golü erken yememizle doğruya döndü allahtan çünkü gol yiyeceğimiz çok barizdi . yorgun bursaspor'u ilk yarı yoramadığımız için son dakikalarda inanılmaz sıkıntı yaşadık . bana göre dany ve eboue kusursuz oynadılar . girdikten sonra amrabat ve burak etkiliydi . bir başka dikkat çekici nokta ise burak girene kadar selçuk'un idare eder oynaması . burak girdikten sonra adeta o da açıldı .
    hamit'e gelirsek , bizim adımıza sahanın en kötüsüydü . ilk yarıda olumlu sinyaller verir gibiydi ama hala inanılmaz formsuz . ikinci yarıda gelen her topu adeta ezdi . daha çok yol var özlediğimiz hamit'e . gol avantajını hiçbir maçta sağlayamadığımız için ne yazık ki yekta'yı da izleyemiyoruz onun yerine .
    elmander de maçın kötüleri arasındaydı . melo geçen maça göre toparlanma sinyalleri verdi ama bu maç olmayan hafta melo için çok önemli . bir gün bile dinlenmeden çalışmalı .
App Store'dan indirin Google Play'den alın