• 2014
    eleştirilemez değildir. *

    başkanımız ünal aysal'ın tarzı biraz uçuk. onu böyle kabullenmek, söylemlerine biraz hoşgörüyle yaklaşmak lazım. kendisi olur olmaz çıkışlarla tararftarın hayalleriyle oynuyor, bazı durumlarda da onları zor durumda bırakıyor. yine de ne olursa olsun böylesine bir ortamda suni gündem yaratır gibi eleştiriyle gündemde tutulmamaları gerekiyor.

    farkındasınızdır ama yine de hatırlatayım. ateşten bir çember var etrafımızda. bütün ülke bir olmuş bize cephe açmış durumda. bizim tökezlememiz için ellerinden geleni yapıyorlar. bir takılsak, üstümüze basmak için en ufak fırsatı kaçırmayacaklardır. en yakın örneği engin baytar'a verilen ceza. vesaire, vesaire.

    böylesi bir ortamda, galatasaraylılar olarak yönetime de, teknik heyete de futbolculara da sahip çıkmalıyız, yeri geldiğinde hoşgörülü yaklaşmalıyız. yapılan bazı hataları kişisel mesele haline getirip, eleştirinin dozunu kin boyutuna taşıyıp, saçmasapan şekilde sürekli yönetimi yıpratacak tarzda gündem oluşturmaya kimse cüret etmemeli açıkcası.

    bir dahaki transfer sezonuna kadar çeneleri kapatmak lazım. ben öyle yapıyorum başkan konusunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın