resim
Ricardo Izecson dos Santos Leite
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:42
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 573
    gelmesine gerek görmediğim futbolcu.

    hala bu tarz transferlerle büyük takım olunabileceğini, vizyon sahibi olunacağını falan zanneden arkadaşlar var.

    bakın bakalım fc porto denen takımın geçmişinde böyle bir transfer var mı? yaşı geçmiş, yıldızı sönmüş oyuncuları transfer ederek mi katılıyorlar devler ligine 1. torbadan? onların vizyonu mu yanlış yoksa?

    mesele kaka meselesi değil aslında.. kaka' yı tartışacak kadar futbol cahili değilim ama hakkında yazılanlar o kadar yapmacık ki, artık midem bulanmaya başladı. sanki takımın her şeyi muhteşem de tek eksiğimiz kaka, o gelirse kesin dünyanın en iyi takımı olucaz. sanki takımımız sezonun ilk 3 resmi maçında 6 gol yemedi.. kaka gelirse artık gol de yemeyiz biz.

    haa diyelim ki kaka geldi.. 2 maç çok etkisiz oynadı.. o zaman ne olacak.. hemen söyleyeyim.. açın amrabat başlığını, son 3-4 sayfasını okuyun.. amrabat gelmeden önce o çocuğunu kesenler falan şimdi adamı bank asya topçusu yaptılar.

    korkum o ki, kaka' yı da katar' a gönderir bunlar 6 ay sonra..

    yani bırakın bu aldım verdimleri.. onları düşünecek olanlar yöneticiler ve bu işlerden para kazanan aracılardır.. siz gidin alın bir tane orjinal parçalı forma.. sonuç itibariyle sahaya 11 tane parçalı forma çıkacak her halukarda..
App Store'dan indirin Google Play'den alın