resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3368
    kondisyonunun düşük olduğu ve ligin ilk maçlarında oynamaması gerektiği hemen her aklı selim futbol izleyicisinin tahmin ettiği hatta bildiği şeydi.

    kendisi için "o popo 2 haftada sıkışmaz" demiştim. 2 ay futboldan uzak kalmış amerika'da eyalet eyalet dolaşıp tatil yapmış bir adamın burada yüksek tempoda maç atmosferine hazır hale gelmesi minimum 1-1.5 ayını alacaktır. sezon başı hazırlık kampı denilen olay da bu yüzden var zaten. kampa hiç katılmamış oyuncuyla 2 kamp dönemi geçirmiş oyuncu kondisyon olarak aynı seviyedeyse ya o kamp sisteminde bir sorun vardır ya da oyuncularda.

    dolayısıyla hazır değildir kendisi. yüksek tempoya alışması için birkaç hafta geçmesi gereklidir. 26 ağustos 2012 beşiktaş galatasaray maçında ilk 11'de başlaması kesinlikle hatadır. çünkü sonradan girdiği 20 ağustos 2012 galatasaray kasımpaşaspor maçında hazır olmadığı çok net gözüküyordu. bu konuda fatih terim sanırım melo'nun hırsına ve oynama isteğine güvendi ve yanıldı.

    takımımız adına en büyük şanssızlık engin baytar'ın tam bu dönemde cezalı duruma düşmesi oldu. umarım melo en kısa zamanda maç kondisyonuna yaklaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın