• 256
    derbilerdeki hastalığımız olan ilk yarılarda atamadığımız goller bize yine pahalıya patladı. oyun olarak paramparça etmemize rağmen böyle olmasının sebebi ise önce defansın bireysel hataları, sonra da şanssızlıktı. ikinci yarıda hakan balta'nın hediye ettiği gole kadar yine üstündük ancak golden sonra beşiktaş daha iyi oynamaya başladı. ve ilginç bir penaltıyla bir puanı aldık.

    - hakan balta artık şu vurdumduymaz tavrından kurtulmalı, top gelene kadar bekleyerek zaten hata yapacağını belli etmişti yediğimiz 3. golde.

    - ujfa biraz daha aktif olmalıydı, birkaç maç semih-dany ikilisini denesek iyi olacak.

    - selçuk melo olmadan sorumluluk alamıyor, ya da aktif olamıyor diyebiliriz.

    - hamit bu ne hal? umut'un boş kaleye atamadığı pozisyondaki pasıyla umutlandırmıştı beni, ancak fazla sorumluluk almaya çalışıyor. 1 gol atsa da rahatlasa şu adam. gereksiz yerlere girip top kayıpları yapıyor, buna rağmen topsuz oyunda fena değildi.

    - ikinci yarıda sağ kanadı kullanmadık. aslında çoğu maçta bu sorun var, iki kanadı dengeli kullanamıyoruz. sürekli ya sağ ya da sol kanat çalışıyor. bu da defansın dengesini bozamıyor tabii.

    - burak da beşiktaşlılara malzeme verdi biraz, hoş olmadı. fark atacağımız maçta bir puanı haksız bir şekilde kurtaran durumuna düştük. bunu saymazsak iyi oynadı, burak - umut başlayabilir haftaya.

    - amrabat çok çizgide kaldı, hamitin oynaması gerektiği gibi oynadı aslında. biraz adam eksiltip ceza sahasına girerse goller bulabilir, ki bir şutunu cenk çıkardı.

    neyse en azından bundan sonra "fark atarız" diye uçanlar olmaz. maçın hakkı ilk yarıda 3-0 falandı tamam, ama bu oyunda ne olacağı hiç belli olmuyor. ayrıca artık paslaşarak kullanmasak şu duran topları iyi olacak. yediğimiz 2. gol umarım ders verir bize.

    son olarak hakemin bütün maç boyunca her hava topunda beşiktaş lehine karar vermesi sinirimi çok bozdu. özellikle ikinci yarıda bütün tempomuz düştü. ancak penaltı doğru değildi, müdahale vardı sanırım biraz ama dışardaydı. yediğimiz ilk goldeki faul zaten facia o ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın