resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1263
    ilginç şekilde eleştirilen forvetimiz. adamın maç eksiği var. ama maçta oynamasın daha hazır oyuncu var çünkü. peki senin planların kimin üstüne? maç eksiği olan adamın. umut formda allah var. problem yok. peki biz bir ay sonra şampiyonlar liginde umut'tan mı bekleyeceğiz gol atmasını?
    burak'ın maç eksiği varsa oynayacak, aşacak o eksiği. kulübede durarak maç eksiği kapatılmaz. zaten cezası olmasaydı 11'e yazılacak olan oyuncu burak. burak da bu takımla birlikte antrenman yapıyor bir aydır. melo nasıl geldi, üç hafta içinde sahaya girdi? burak da öyle. çünkü plan a burak+elmander ile oynanacak. plan b umut elmander necati içerir. ha kadro adaletini zaten imparator sağlar her şekilde. ama burak'ın bu takımın birinci golcüsü olduğu değişmez.

    insanlar önyargıyla yaklaşıyor bu adama. hala trabzon'daki kıskançlıklılarını gösteriyor bence. ama uyanın amk. burak imparatorla ve galatasaray ile daha büyük hedeflere ulaşmak için geldi. bu takımda gerçek bi profesyonel olarak imza atan tek oyuncu burak. burak buraya para için gelmedi. daha büyük oyuncu olmak için geldi. daha ileriye gidebilmek için geldi. kendini daha da geliştirebilmek için geldi. o yzden burak hakkında önyargılı olmamak lazım. henüz maça çıkmadı evet doğru ama kalitesinden şüphe duymuyoruz. nasıl eboue üç maç oynamasa onun kalitesi hakkında olumsuz bir şey yazamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın