resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3347
    http://www.bidoluhaber.tv/...lari-geri-cevirmedi/

    su linkteki ''melo pilizz, melo pilizz'' diyen ablaya cok tesekkürler. günümü kurtardi iyi güldüm ha.

    ama ayip bizim milletin yaptigi be. hadi yolunu kestin; bizim millet sicak kanli iste oluyor böyle seyler; de, adam sizi kirmamis bekliyor, formalari tek tek imzaliyor...bizimkiler napiyor: adama ellemeler, omuza saplaklar meloo pilizpiliz ne ayaksiniz lan. bunlarin hepsini arabanin icindeki adama yapiyorlar hatirlatalim. olay da galiba italyada gerceklesiyor. toplamda videonun 15 saniyesini izlememisimdir, sadece bir kac yere tikladim ve gördüklerimden utandim. ben utandim yani...allahin cobani, bu milleti sag cebi gibi taniyan ben 'noluyo lan' diye utandim.
    videoda bi ara melo bile tuhaf oldu eliyle 'bi sakin olun amuagoim' gibi bir hareket yapti camdaki abilere.
    uzayli görmüs gibi resim mesim cekmeler. ondan sonra 'meyo bizim seygimizi kuyyandi'...kullanir tabi bulmus ucan kazlari, normal.

    edit: yok lan olay tesislerin önüymüs. zaten bu kadar türk nasil birestiler orda mac filan oynanmadi diye sorup duruyodum kendi kendime. araba sadece italyan plaka oldugu icin öyle sanmisim. pardon.

    dayanamadim editi: melonun 'bekle catladin mi ameka' hareketi 35. saniyede görülebilir. hemen akabindeki bir abinin melonun emniyet kemerini düzeltme hareketi de (37.saniye) ayri yardi beni. sana da tesekkürler abi.

    vallaha bir daha yazmayacam editi: simdi melo gidene kadar izledim de...ne aysegülmüs be, ne cekiyo ne kalem buluyo.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın