• 71
    umut bulut'tan sonra bu sezonun en önemli transferi. ikisine de taraftarın büyük çoğunluğu karşıydı. ikisi de şu ana kadar anormal işler yapıyor. hep diyorum, transfer döneminde taraftar kimi istemiyorsa, tak alacaksın. kime mesafeliyse, ertesi gün önüne 3 yıllık sözleşme koyacaksın. başka türlü başarılı olamadık çünkü.

    transfer dönemlerinde taraftarın istediği, gelmesi için gece gündüz nöbet tuttuğu 10 isim varsa bunların en az 8'i başarısız oldu. dudak bükülenlerin, mesafeli olunanların, nötr kalınanların da bütününe yakınında tam tersi cereyan etti. bahri havadır da bunlardan biri. mahmuti sonrası ergin ataman da öyle olacak. umut bulut da öyle oldu. ujfalusi'ye karşıydık. adam hepimizi göt etti. elmander'i hiçbirimiz aman gelse de şova başlasa diye beklemedik. lincoln, elano, kewell, baros, keita, meira, cana..bunların hepsine çocuk kestik. akıttığımız kanlarla kaldık :(

    bahri havadır da transfer döneminin yanlış gözüken doğrularından. acayip bir noktaya getirdi galatasaray tv'yi. son 2-3 ayda kendisini emre çolak'tan daha fazla geliştiren biri/bir şey varsa o da galatasaray tv'dir arkadaşlar. uğur arslan da ''benzemez kimse sana''yla çok farklı bir yere geldi ama ilk 2 galatasaray tv ve emre çolak.

    geçen gün kanalı izlerken annem: ''ben bilmem eşim bilir de olsa çok güzel olurmuş.'' dedi. düşün kanalın geldiği yeri.

    teşekkürler bahri havadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın