resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 942
    elindeki orta sahayla ileriye top çıkaramayacak teknik direktör. alex de souza geriye gelip o topu hücum hattına taşımazsa anca uzun toplarla çıkabilirler savunmadan.

    selçuk şahin top tekniği zayıf bir arkadaşımız, mehmet topal desen çevresi boşken ileri pas deniyor sadece. baroni hayattan bezmiş, geriye gelmiyor ki top taşısın.

    bunun dışında aykut hoca "oyunu değiştirebilecek bir oyuncuyu yanımda oturtayım" diyor sanırım. bienvenu falan değil bu. eğer 11 olarak yobo, kuyt, baroni * üçlüsü bu takımda oynamalı en kötü ihtimalle. geriye kalan stoch - krasic - alex - sow dörtlüsünden kimi yanında oturtsa olay olacak.

    kurduğu kadro kesinlikle yanlıştır, onu söylemeden edemeyeceğim. elindeki orta sahalarla merkezi ikileyip iki kanat iki forvet oynayayım dersen kevgire dönersin. 4-2-3-1 oynayayım dersen sow / kuyt ikilisinden birini kesmek zorunda kalacaksın. üstelik yanında oturtacağın her yabancı kesinlikle önemli bir skor opsiyonuyken senin bu opsiyonu yanında oturup orta sahadaki krizi görmemezlikten de gelemezsin. sakat iş yani.

    özetle, kurduğu kadronun planlama sıkıntılarını çeken ve çekecek olan antrenördür. farkettiyseniz daha caner erkin'di bienvenu'ydu maçı çevireceğm diye oyuna soktuğu adamları da saymadım.

    seni seviyoruz hocam. kendine iyi bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın