• 176
    iyi oynamamıza rağmen sezon için hazır olmadığımızı gösteren maç. şampiyonlar liginde de mücadele edecek olmamızdan dolayı bunu söylüyorum. tabii ki fatih terim ve teknip ekipte gördü bütün eksikleri.

    muslera: pek iş düşmedi ama onun sayesinde maçları 11 kişi oynuyoruz. defans her sıkıştığında pas atacak biri var çünkü orada.

    danny: artı ve eksi yönlerini gördük. bir defans oyuncusuna göre aşırı hızlı. gereksiz pas hataları yapıyor ama.

    ujfaulusi: tam büyük şef.

    eboue: sürekli atağa katılıyor. ilerleyen zamanlarda hamit ile daha iyi anlaşacaklarını düşünüyorum.

    hakan balta: emre ile sol kanatı çok iyi kullanıyorlar. ataklara çok iyi katılıyor. takımı sahipleniyor, sorumluluk alıyor.

    selçuk inan: ölüsü bile çok iş yapar. performansını daha da artıracaktır.

    hamit: kendini kanıtlama isteği var sanki. fatih terim'in elinde daha da iyi olacaktır. kolay değil. sen ispanya, almanya liginden sonra gel kasımpaşa ile oyna.daha iyi olacaktır.

    emre çolak: allah nazardan, sakatlıktan korusun.

    aydın yılmaz: en iyi sezonu yaşıyor olabilir. performansını daha da yükseltmesi ile şampiyonlar liginde bile ilk 11 şanşı bulabilir.

    elmander: umut bulut'un gelmesi en çok ona yaradı. onun sayesinde daha çok koşmasına, mücadele etmesine gerek kalmadı. her zaman olduğu gibi mücadeleden, koşmaktan kaçmıyor. tek eksiği gol.

    umut bulut: çok iyi bir çıkış yakaladı. elmander kadar mücadele ediyor ve üstüne gol atıyor. bu sezon* en büyük rekabet forvet hattında olacak galiba.

    not:allah belanı versin senin terör.
App Store'dan indirin Google Play'den alın