• 247
    bir profesyoneli işini nasıl yaptığı ile yargılamak yerine kafasındaki duygusal veya tamamen bilinçsiz şekilde oluştuduğu ön yargılar ile değerlendiren çok.

    kendisi bir profesyonel olarak zamanında çalıştığı klübün kampanyasına destek olmak amaçlı bir t-shirt giymiş olabilir. biraz saygısızca olacak ama bu olay ile ilgili bize giren çıkan nedir ? kendi çalıştırdığı takımın başarısı dolaylı şekilde maddi olanaklara bağlı olarak artıp azalabilirken neden böyle bir kampanyaya beşiktaşlı olmadığı halde destek vermesin? işine saygısızlık mı etsin ?

    adamı sevmiyorsanız sevmiyorsunuzdur ama ucu birşeye dayanmayan soytarılık diyebileceğim argümanlarla adama sallanıyorsa bu kabul edilemez oluyor.

    birde kendisine karşı şampiyon yap bizi oktay mahmuti coskusunu taşıyamayacağımız söyleniyor, bunu söyleyen kaç kişi peki kendilerini baya kalabalık sanıyor heralde ki görüşünü bütün galatasaray taraftarına mal ediyor.

    herhangi bir kişi işini ahlaklı bir şekilde yapıp galatasaray'a fayda sağlıyorsa ben her fırsatımda kendisini kafayı bulacak seviyede aşkla desteklerim, gerçek taraftarın da böyle bir düşüncesi olduğuna inanırım.

    edit : feda tshirti giyme olayına bakış açım anlaşılmamış sanırım oyüzden başka yolla anlatmaya çalışıyorum. ergin ataman biliyor ki günümüz sporunda istisnai durumlar hariç başarı, oyuncu kadrosu kalitesi ve iyi yönetim ile gelir. yönetimi, teknik yönetim ve idari yönetim olarak ayırırsak kadro kalitesini de oyuncu havuzunun genişliği ve o havuzdaki oyuncuların nitelikleri olarak tarif edebiliriz. peki kadro kalitesi ne ile gelir, maddi güç bunda direk olarak etkili değil midir ? kadro kalitesi direk olarak teknik ekibin performansına etki etmez mi? peki ergin ataman'ın teknik ekibin başındaki insan olarak kendi başarısı için klübün maddi imkanlarına fayda getirecek bir organizasyona destek vermesindeki anormallik nerede ? birde bu konuyu emre belezoğlu denilen adam ile karşılaştırmak nasıl bir kafadır, ne alakadır ya, ne yenildi ne içildi bu seviye için. ergin ataman'ın yaptığı beşiktaşı benimsemek değildir işini kariyerini önemsemektir buda çok karakterli bir davranıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın