resim
Ricardo Izecson dos Santos Leite
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:42
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 386
    bu adam ne işimize yarar diye soru soranlara şu an gerçekten verecek cevabım yok, ama bu gerçekten kendisinin yarar tarafını bulamadığımdan değil. biraz sinirle karışık bir anlamama mevcut. hani böyle kafan kaşınır ya söyleyeceklerini toparlayamadığın zaman, öyle bir durum benimkisi.

    bu soruyu da soranların aslında kendi kendine suratına tokat gibi çarpabilecekleri cevapları var. öncelikle bu oyuncuya fatih terim isterim alın dedi ise bu konu burada kapanmıştır. sonrasında diyorum ki kaka'yı bizim takımdaki hangi oyuncu ile karşılaştırdınız da yok bizim adam daha iyi kaka'ya gerek yok dediniz, kimin yerine koyamadınız ? maddi konulardan da konuşan arkadaşlar olmuş ama zaten bu adamın transfer edilmesi ile ilgili klüpten çıkacak paralar max seviyede belirlenmiş ve üzerine çıkacak her ücret için devreye sokulacak klüp dışı kaynaklar belirlenmiş. bunların üzerine parayı kazanmanın ders kitabını yazacak bir insan var iken başımızda bu maddi kaygılar neden. bu adama klüpten çıkan paranın kat ve katını kazandıracak formulleri zaten şimdiden hazırlamıştır kendisi.

    birazda düşünmeden konuşmak istiyorum. ulan nasıl insanlar var aramızda ki belli süreçleri göz önünde bulundurmadan zırvalayabiliyorlar. 2 sene önce orta sahanda mustafa sarp varken şimdi kaka'ya lazım olup olmadığı ile ilgili yorumlarda bulunuyorlar. kaka lan bu kaka, diyalog orada bitti sen sadece otur ne olduğunu algılamaya çalış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın