• 636
    sözlük dün akşamdan beri 20lik dişim yüzünden huzurum kalmamıştı. acile gidecektik ama aradım ameliyathane kapalıymış, ben de dişimin durumunu bildiğimden ilaç aldım.en son 6 sene önce sağ taraftaki de zor bir operasyonla alınmıştı. şimdi seneler sonra 30 yaşında yirmilik dişimi çekilir, böyle bir ıstırap yok yok sözlük. apranaxlarla durdum sabaha kadar ve az önce çektirdim dişimi daha doğrusu ameliyatla aldılar, yarım saatten fazla sürdü galiba, boşuna tırsmıyorum diş hekiminden, 2 tane iğneye rağmen canım yandı,çenem ayrılıyor sandım.zaten şansımı sikeyim 2 alt yirmilik dişim de hem etin altında kalıp hem yandaki dişe doğru baskı yapar mı!

    neyse kendimi türk hekimlerine emanet ettim ve şu an aldığım morfinin etkisiyle evde dinleniyorum,iş yerinden de izin aldım zaten ağzımı açamıyorum. sol tarafım iptal.ağzımı açamıyorum,dilim uyuşuk ve kulağımın içine kadar bir enteresan hal var.morfinin etkisi geçince ne olacak orası da ayrı mevzu.

    neyse bu kadar şeyi ağlama duvarına yazmazdım aslında beni asıl ağlatan şey ise;

    akşama eşimin işyerinin iftar yemeği vardı ve çok güzel bir yere gidiyoruz,bir şey yiyemeyip, yediğimden bir şey anlamayacağım işte en kötüsü o :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın