resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 408
    mert gunok'u oynattigi mac bir hazirlik macidir ve abdullah avci'nin takima yedek kaleci olarak dusunecegi insani denemesinden de daha dogal bir sey olamaz sanirim, zaten takimin as kalecisinin volkan olacagi belli.(dipnot olarak volkan'in milli takima coluk cocugu cagirmislar ifadesini yalanladigini soylemek lazim ki gencleri deneme amacli bir hazirlik kampina cagrilmamayi boyle degerlendirmesinin hicbir mantigi da yok zaten.)
    diger secimlere gelince kimle baslar bilmiyorum ama hollanda macinda sol bek mevkiisinde de yuksek ihtimalle caner'i oynatmayacaktir ama bu macta oynatmasi bence dogrudur cunku yine soylemek gerekir ki avusturya ve hollanda takimlarinin en ufak bir ortak noktasi yok. abdullah avci'nin dun denedigi sey kendimizden daha gucsuz takimlara karsi ofansif oynamamiz gerektiginde nasil bir takimla sahada olacagimiz ki azerbaycan, estonya gibi takimlari cok severiz puan kaybetmek konusunda. yani resmi maclar baslamadan once bir durup dusunmek lazim, sakin olmak lazim. hollanda macindan sonra herkes sallayacak bir sey bulur zaten. simdiden baslamayalim bari.
    ayrica kim ne derse desin sadece futbol acisindan bakacaksak emre belozoglu bu takimda oynar yani, bunu elestirmenin bir mantigini da goremiyorum.

    bir teknik direktor icin genc sayilabilecek bir yastadir ve hicbir teknik adam milli takim yoneterek kariyerine baslamiyor, cok daha farkli bir sey milli takim yonetmek. alismak icin de sureye ihtiyaci var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın