resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 404
    15 ağustos 2012 avusturya türkiye maçı sonrası kadro tercihleri nedeniyle eleştirilen adam.

    peki eyvallah da selçuk inan iyi mi oynadı bu maçta? ömer toprak* olumlu muydu? süper kupanın kahramanı umut bulut, geçen sezonun gol kralı burak yılmaz, transferin bir numaralı gündem maddesi hamit altıntop? atletico'da uefa kupası kaldıran arda turan nasıldı?

    tamam eleştir, de ki bu takım niye geriden oyun kuramadı. de ki bu takım nasıl bu kadar kolay demoralize oldu. baskı yedi top kaybetti hep geriye doğru oynadı.

    bunları değerlendireceğin yerde aman efendim mert kaleye geçer mi caner'den sol bek olur mu. kaleye bi defalık muslera'yı koysaydık şu maç sorunlar bitiyordu yani.

    alman 2. liginden sercan sararer gibi bir cevheri bulmuş 11'e yerleştirmiş, spor basınının, oyuncuların desteğini almış, çalışmayı seven genç bir teknik direktörümüz var daha hazırlık maçları henüz bitmişken itin götüne sokma gayretindeyiz.

    eleştirisiz olmaz ama eleştirmek var eleştirmek var. tutmuyorsan tutma arkadaş milli takımı kafana silah dayayan yok ki. biraz sabır, biraz daha zaman. eleme maçları öncesi hoca mı değiştireceksin? değiştirsen kimi getireceksin?

    bu zihniyet yerleşmişken mourinho gelse hikaye de neyse.

    tanım olarak şu: bizi 2014 finallerine götürecek olan hoca. olası hollanda mağlubiyetinden sonra çarmıha gerip ruhuna fatiha okumazsak tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın