resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1166
    eleştiriyi hakediyor, ama gömülmeyi değil, yaptığı yanlışı alabileceği cezayı konuşmak lazım ama, direk gömüşmüş arkadaş, biz ne zaman bu kadar kolay adam satar olduk, anlamıyorum.

    bazı insanlar vardır, fevridirler, sevinçlerini de hüzünlerini de en uçlarda yaşarlar, kimisi çabuk parlar, kimisi kendini tutar parladımı siz onu tutamazsınız, bu da böyle bir adam işte, insan en nihayetinde, ki göbekte oynayan bir oyuncunun ikili mücadeleler ile sürekli gergin olduğunu, rakip takım oyuncularının provake eden hareketleri ile hafiften sinirlerin oynayışını göz ardı etmemek lazım. profesyonel yapmaması gerekir falan diyoruz ama, bam teli bu canlar, kopabiliyor en nihayetinde, ben bu duyguyu iki maçta yaşadım, dünki maçta elden gelen gol ve malum gaziantep maçı. o maçtan sonra kırmızıyı aldıktan sonra sabri gidip hakeme gömseydi kafayı, eminim ki büyük çoğunluğumuz , namus cinayeti işleyen mahalle delikanlısına duyulan saygı misali hak verecekti* sabri tuttu kendini atmadı, emre tutamadı attı.

    yapılan eylem elbette ki yanlış ve cezası neyse çekilecek, ama asmamak gerekiyor, malum beşeriz elbet şaşarız, heleki bu yaşlarda. malum belki bilmeyen arkadaşlar vardır, imparator galatasaray'a ilk geldiği sene yanılmıyorsam bir ilçe* emniyet müdürüne kafa atmıştı bir mekanda. hakeza maçlarda da ara ara oluyordu. e ne yaptı o zaman ki yönetim ve taraftar, yaptıgının hata olduğunu göz ardı etmeme kaydıyla sahip çıktı ve türk futboluna belki tarihinin en büyük başarılarını kazandıracak bir "imparator" kazandırdı. imparatorun dediği gibi kaybetmek kolay, kazanmak zor, biz zor olanı seçtik...
App Store'dan indirin Google Play'den alın