• 11
    kimi kime şikayet ediyoruz onu anlamadım. konu fenerbahçe ya da şike olunca, futbolun temizliğinin, saflığının, adaletinin bekçisi olmaya soyunanlar, iş kendi stadyumlarına gelince, dibine kadar pisliğe batmaktan hiç çekinmiyorlar ne yazık ki.

    çözümü o kadar basit ki bu işin. tabi eğer tuz da kokmadıysa. yani yönetim herhangi bir kademesi/organı ile bu pisliğin içerisinde değilse.

    şurada sözlükte duyuru yapsan, onlarca belki yüzlerce gönüllü bulursun.
    gönüllülerin yapacakları tek iş, netteki ilanları takip ederek müşteri gibi o kombinelere talip olmak olacak.
    kombineyi yüksek fiyattan alan gidecek, ilgili yere teslim edecek, o kadar. sonrasında o kombine sezon sonuna kadar geçersiz hale gelecek, o kişiye ait tc numarası ve işlemin yapıldığı gs bonus kart ile bir daha ömür boyu bilet alınamayacak. emniyet ile de, -özellikle sivil ekiplerle- organize çalışıp, bu eniklerden üç beşini de toplayacaksın. sıkıyı görüp, arpaları da kesilince zaten defolup gidecek bu şerefliler. işin içerisinde değilsen ve gerçekten bir şeyler yapasın varsa geçerli tabi bu plan. benim ihbar ettiğim kombineyi yalandan teslim alıp, el altından o vatandaşa yenisini vermezsen kısa sürede çözülecek mesele.

    karaborsa bilet/kombine konusunda galatasaray'ın adına yakışır şekilde hareket etmeyecek tüm ilgili ve yetkililerin, aziz yıldırım ya da şekip mosturoğlu'ndan farkı yok bence. kaldı ki, birine sorsan ben ne yaptıysam fenerbahçe için yaptım diyor, bizim onu bile diyecek halimiz yok, yapılan galatasaray için değil, galatasaray'ın adını kullanarak kirleten, bir grup çapulcu serserinin oluşturduğu, rezil bir oluşum için yapılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın