• 173
    dwight howard hamlesiyle ligdeki bütün dengeleri "yine" alt üst eden takım.

    çok acayip bir beş kurdular bu sezon. cidden acayip. ilk beşteki 4 isim (nash, kobe, gasol, howard) ligin süperstar denilen adamlar. ki kobe ve nash yaşayan efsanelerdir beğenseniz de beğenmeseniz de. ilk beşin en zayıf halkası görünen metta world peace ise all star ve yılın savunmacısı ödüllerini almış bir adam. en zayıf halkası bile all star. howard takasları lakers adına büyük bir kumar. ama gm'leri mitch kuphcak nba'in şu an abartısız en iyi gm'idir ve bunun hesabını yapmıştır lakers'ın sezon sonu bu kumardan zararlı çıkacağına inanmıyorum başlarında mitch varken biz ne kadar salary cap hesapları yaparsak yapalım.

    benim gözümde batı'nın ve nba'in en iyi takımıdır an itibariyle. biraz fantazik olacak ama eğer extrem bir durum olmazsa batı finalinde okc-lakers finalde de miami-lakers maçlarını izleriz ve benim gözümde şu an şampiyonluklarını ilan etmiş durumdadırlar. point guard ve pivot pozisyonunda şu anki miami'ye(pota altına kaliteli bir takviye yapmazsa) çok bariz üstünlük kuruyor. özellikle pivotta nba'in en dominant adamını aldı lakers ve miami'nin geçen sene olduğu gibi 4 kısa oynama lüksü yok. pota altında miami'yi paramparça eder lakers. tabii pat riley de görüyordur lakers'ın neler yaptığını mutlaka bir şeyler üretecektir.

    artık şu lakers fenerbahçe muhabbetlerinden bıkmadınız mı abi? ne zevk alıyorsunuz bundan anlamış değilim. adam akıllı basketbol konuşmak çok mu zor her şeyi futbol olayına bağlıyorsunuz. adam gelmiş nba konuşacağı yerde fenerbahçe'ye benziyor muhabbeti yapıyor. allam görüyorsun.

    eklemeden geçmek istemiyorum, nba'in en dominant en iyi pivotlarının yolu hep lakers'tan geçiyor. tuhaf bir olay. belirtmeliyim ki boston celtics taraftarıyım ama eğri oturup doğru konuşan bir celtics taraftarıyım... görünen köy kılavuz istemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın