resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3285
    galatasaray takımının bel kemiği melodur. selçuk bu takımın beynidir. oturmuş takımı, iskeleti bozmak olmazdı. güzel takımın eksiklerini tamamlayıp modifiye ettik. 2-3 aylık dönemde hep dile getirdim bu adam olmazsa olmaz. yerine en kral topçuda alsak melo gibi ilk senesinde ülkeye, takıma vs alışamaz. bizim bu sene artık avrupa kimliğimize bürünmemiz şart.

    italyan takımlarla yaptığımız hazırlık maçlarında eksikliği çok hissedildi. terim de meloyu ısrarla istemesinin sebebi belli. halen aldığı para konuşulmasın artık. zaten yönetim en güzel şekilde anlaşmış. hiçbir futbolcuya yıllık 2.900 den fazla ödenmiyor bu da takım içi dengeleri etkileyecektir.

    ben çok mutluyum melo geldiğinden dolayı. kadro tamamlanmış oldu bu saatten sonra çileğe gerek yok. zaten yabancı sayımız belli. elimizde forvetlerle gerekeni yapacağımızdan eminim. kadıköy de şampiyonluk maçında takım geri çekildiğinde, fener atak üstüne atak yaptığında herkesin eli ayağına dolaştığı zaman tek bu adam soğuk kanlılığını korudu. o zaman bu adama çok bağlandım. yıllardır aradığımız kan sensin melo dedim.

    hoşgeldin karaçocuk. geç oldu ama güç olmadı.

    http://b1208.hizliresim.com/10/b/bqh1u.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın