resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3282
    http://www.kap.gov.tr/...dirim.aspx?id=229529
    öncelikle hayırlı uğurlu oslun. günlerdir süregelen bu transfer sürecinde bir çift lafım olacak bazı taraftarlarımıza.

    hani diyorsunuz ya iyi ki kiralandı seneye daha dinamiğini alırız, daha gencini alırız, olmadı yollarız diye. galatasaray bu adamı göndersin, bu adamın kalitesinde bir ön liberoyu 5 sene içinde bulabilirse futboldan anlamadığımı buraya yazarım.

    ben anlamıyorum arkadaş berbat geçen 2 sezonun ardından bir hava yakalanıp şampiyon olduk diye neden herkesin götü kalktı o olmasa da olur bu olmasa da olur gibi. tamam fatih terim varsa bir çok konuda çözüm bulunur ama gidin fatih terim'e sorun bakalım size ne cevap verecek felipe melo'nun takımdaki önemi konusunda. yani fatih terim var diye her şekilde başarılı oluruz diye bir kaide yok.
    tamam gehorghe hagi kadar önemlidir demek olmaz ama melo'nun da takıma olan katkısının çok büyük olduğunu düşünürsek, 1996-2000 sezonları arasında gheorghe hagi olmasa fatih terim'e rağmen bu kadar başarılı olmayabilirdik. felipe melo gibi bir adamın alternatifi yoktur demiyorum, muhakkak vardır ama belli maddi olanakları olan kulübümüz elinde çok kaliteli, takıma adapte olmuş ve ligi tanıyan bir futbolcu varken neden riske girip yeni bir futbolcu arasın. felipe melo gibi düzgün bir özel hayatı olan ve fiziksel anlamda güçlü bir oyuncu kendine iyi bakıp en az 34 yaşına kadar üst düzey futbol oynayabilir. bu da 5 senelik bir zaman demek. 5 senede neler başaramaz ki bu kulüp melo'yu gözden çıkarıyorsunuz ?

    futbolda en önemli şey takımı sahiplenen bir ekip ve bu ekibin istikrarıdır. felipe melo gibi takımı sahiplenmiş, ruhuyla oynayan bir futbolcuyu almayarak veya göndererip kadroyu yapboza çevirmeye kimsenin hakkı yok. kimsenin aklının ucundan bile geçmesin artık. sikerim kendinize olan güveninizi akıllı olun hatırlayın boktan geçen yıllarımızı. büyük maçlar büyük futbolcularla alınır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın