• 2
    profesyonel spor bilimsel, hata tespitlerinin ve çözüm şekillerinin sürekli ve kararlı yapılmasını gerektirir.

    en basitinden sabri sarıoğlu. bu evladımız neydi ancak ne oldu? sabri sahada koşturan, emek harcayan ancak emeklerine rağmen verim değeri yükselmeyip azalan bir oyuncumuzdur. sabri şayet her gün 500 orta çalışsa ve her gün 100 şut çalışsa fazladan 2 saat süre ile yapacağı çalışma ile avrupa'nın sayılı sağ bek, sağ açık her türlü şekilde oynayabilecek bir oyuncu olabilirdi.

    ancak sorun sabri'de mi? kanımca burada yönetimin sporcu yeteneklerini geliştiren bilimsel, akademik, dünya'yı takip eden bir merkeze ihtiyacı var. 100 milyon doların üzerinde yatırım yaparak sadece teknik ekibe güvenmek teknik ekibe de büyük haksızlık. teknik ekibin emrine yetenek geliştiren akademik bir birimin kurularak verilmesi ve sonuçlarının takip edilmesi gerekli.

    böyle bir ekip oyuncu ihracı veya elde edilecek evrensel başarıların en önemli saç ayağını oluşturacaktır. bu yönüyle galatasaray yönetiminin devrimci, kararlı ve yenilikçi programlarla hocaya yardımcı olmasını beklemekteyim. yönetim oyunculara büyük yatırımlar yaparken yatırımların bir nevi sigortası olacak çözümleri de değerlendirmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın