resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3256
    juventus'tan kiralandığına göre demek ki bonservis parasını verememişiz. anlaşılamayan taraf juventus. menejeri ya da kardeşi değil. melo'dan iki kere indirim istediler. demek ki onları da kabul etmiş. ama yok hala melonun x'i çok rörörö.

    çok paragözmüş de, para için oynamış da bunca zaman. yok yatmış da. adamı karaladılar resmen taraftara karşı. başarılı da oldu. aynı oktay hocada olduğu gibi. ben hala inanıyorum taraftar ve büyük ihtimal fatih hoca bastırmasaydı bu kadar melo'yu yönetim almazdı. çok bariz arkadaş.

    o grup kim bilmiyorum ama melo olayında kaybettiler. melo babamızın oğlu değil. ama olay fatih hocanın "ben de bekliyorum" lafından sonra netleşmişti benim açımdan. fatih hoca istiyorsa o adam kesinlikle alınacak arkadaş. öyle bekletmeyeceksin. ki bekletme nedenlerini de açıklamadı hiç yönetim. sürekli yok menejeri para istiyor, kıl, tüy bilmem ne çıkardılar. ama olay görüldüğü gibi onlarla hiç alakalı değilmiş. ne oldu ak birden indirim yapmayan melo, kardeş meselesi, 2 milyon euro fazladan para istiyen menejer bi anda vaz mı geçti 3 milyon paradan? geçiniz.

    taraftar da kıymetini bilsin bu adamın. çok sevişiyoruz karşılıklı ama bi kesim yönetim tarafından adama küstürüldü. bu adam da taraftar ve imparator için geldi bu takıma ilk önce.

    ben anlamıyorum adam 2.9 milyon euro alıyorsa bizden ne oalcak ki? gittiği yerde 2 milyon euro alır en az. ama kafası rahat olur. mutlu oynar topunu. taraftar transfer ettirdi. havalanındaki görüntülerden de ne kadar özlediği ve sevdiği belli oluyor taraftarı. o yüzden önyargıyla haksızlık etmeyin. zaten hamit'e bile küstürüldü ulan bu taraftar hamit'e. kör müsünüz görmüyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın