• 12
    son olaydan sonra el değiştirmesi gereken store.

    öncelikle bayimizin yaptığının hiçbir şekilde açıklaması veya özrü olamaz. öncelikle sen mağazayı açık tutarsın, işini yaparsın daha sonra kırıldığın noktaları çıkar açıklarsın, izmirli galatasaray taraftarının bayramı bittikten sonra.

    bir çocuk düşünelim. izmirli, galatasaraylı bir ailenin çocuğu. babası maça bilet almış ve maçtan önce ona forma alacağını söylemiş. bu çocuk gece rüyasında bile görmüştür o formayı, o maçı. ertesi gün formasını almaya gittiğinde o kepenkleri gördüğündeki yüz ifadesini düşünmek bile insanı üzer. sadece bunun gibi ihtimallerden dolayı bile açık kalmalıydı o mağaza.

    diğer yandan, mağazanın kapatılması her ne sebeple olursa olsun iş ahlakına aykırıdır. hakkınızın yendiğini bile düşünüyorsanız önce işinizi yaparsınız, daha sonra hakkınızı doğru şekilde ararsınız. bu şekilde yapılan bir protesto haklı bile olsanız sizi haksız duruma düşürür ki ortada bir haksızlık olmadığı kendilerine anlatılmış. bu açıdan baktığımızda nurettin bey ile görüşme yapıldıktan sonra mağaza açılmalıydı en azından.

    mağaza açılmış olsaydı ve tırların gönderilmiş olması sebebiyle mağaza sahibinin malları elinde kalmış olsaydı, bunu ispatlayabileceği veriler olsaydı ortada, maç bittikten bir süre sonra çıkıp ben haksızlığa uğradım deseydi, mağaza sahibinin arkasında olurdum, ancak bu şekildeki bir tavırda karşısındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın