resim
Yekta Kurtuluş
Takım:Bodrum FK
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 938
    bayrak dikmeye çalışanın kendisi olmasından dolayı eleştirilen adam. bildiğin ismi yekta kurtuluş olduğu için eleştiriyoruz.

    ilgili haber şu şekilde olsaydı mesela, ne diyecektiniz onu bir düşünün, sonra eleştirin;

    --- hayal ürünüdür ---

    "yıldırım demirören: hasan şaş* yekta'ya bayrak dikmesini söylemiş. yekta bir bayrak almış orta sahaya koşuyordu. durdurun şu adamı dedim kan akacak. üzerine atladılar yekta'yı durdurdular. yekta o bayrağı kadıkoy'e dikse çok kan akardı çok. bu olayları engelledik. "

    --- hayal ürünüdür ---

    kendimi düşünüyorum. galatasaray futbolcusu olsaydım, ama yatsaydım bütün sezon, o maç sonunda kimse beni engelleyemezdi arkadaş. gider o bayrağı dikerdim. ama orta sahanın ortasına, ama o falcı büyücü kulübünün büyü yaptığı kalenin önüne. dikerdim abi. düşünüyorum, yok lan. engelleyemezdi kimse. kan çıkacakmış. sanki çok sakin, efendi bi topluluğa karşı oynuyoruz da, tahrik etmek istemiyoruz amk. adamlar tahrik edilmiş şekilde doğmuş zaten. ben bayrak dikince mi kan çıkacak?

    diyeceğim şudur ki, yekta yine efendi davranmış. ben olsam 1 sezon ceza alacağımı bilsem dikerdim o bayrağı şikecilerin münasip yerlerine. şimdi kendinizi düşünün, siz dikmez miydiniz?

    edit: alıntı imi değiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın