• 1977
    melo transferinden vazgeçmesi gereken yönetimdir. evet bunu ben söylüyorum, sözlükte her yazdığımda "inşallah gelecek, alınacak, almamız lazım, almalıyız" diyen ben diyorum bunu.

    bir futbolcu ne olursa olsun bir kulübü bu kadar oyalamamalı, oyalamamalıydı. ücretlerde bir inip bir çıkıp, anlaştık diyip, taraftarı kullanıp yönetim karşısında bunu koz olarak kullanmamalıydı. zaten bizden başka talibi de yokmuş buyursun gelmesin yeni birini alıyoruz diyip rest çekilmeli ve ki bu yönetim de bunu yapmıştır. şimdi abdurrahim albayrak'ın videosunu izledim. http://www.sporxtv.com/...riyorumSXTVQ36517SXQ

    böyle bir şey olabilir mi arkadaş!? adam kendi transferini halletmiş şimdi de kardeşime kulüp bulun diyor. böyle absürd istek mi olur? galatasaray senin sülalene bakmakla mı yükümlü alacaksın paranı oynayacaksın bu kadar basitken iş ve sen işi yokuşa sürüyorsan kusura bakma da bu saatten sonra gelsen de artık eski melo değilsin ve olmayacaksın. bir kulüp ile bu kadar oynanmaz.

    ayrıca ünal aysal çileki mutlaka alacağım diyor. bence şu an elinde kocaman bir fırsat var. bu çilek forvet bölgesi gibi özellikle bu sezon şişkin olan bir bölgeye gelmesi gerekmiyor. defansif orta sahaya kocaman bir çilek alınabilir hem melo sorunu kökten halledilir hem de taraftarın gönlü alınmış olur. tabii bu sadece bir fikir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın