resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3033
    üç aylık bir sürede, gayet başarılı bir medya yönetimiyle transferinin içine bizzat yönetim kurulu-transfer komitesi tarafından edilmiştir.

    bir kulüple bu kadar uzun süre pazarlık ediliyorsa ya adamın bonservisi astronomiktir, ya senin paran yoktur, ya da kulüp oyuncuyu defetmenin yolunu arıyordur. bir kere bonservis astronomik değil.

    ilk ihtimal söz konusu değil lakin adamın bonservisi 13m euro opsiyondan 7m'a inmiş, daha ne olacaktı yani, bedavaya mı bırakacaktı adamlar? 3 milyonluk pino 100 bin euroya bırakılınca kızılca kıyametın koptuğu yerde juventus'a giydiriyorlar ya komik valla.

    ikinci ihtimal, kulübün parası yok. parası olmayan kulüp nasıl oluyor da amrabat için 8.5, hamit için 3, dany için 3.5 ve burak için de 5 milyon olmak üzere toplam 20 milyon euro'luk yüke yaz transfer sezonunda girebiliyor, biri bunu bir zahmet juventus'a küfür yemeden açıklasın.

    son ihtimal, juve melo'yu hazır adam da bizi isterken (istemese niye ücretinde 3 defa indirime gitsin amk yaa, tamam para da kazanmak istiyor ama oynamak da istiyor bu adam yani) bize iteleyip kendisinin ücret yükünden kurtulurken biraz da para kazanmaya bakıyor. en makul ihtimal bu gibi.

    peki biz ne yapıyoruz? 3 aydır masadan kalkamıyoruz. tam anlaşıldı derken biraz daha indirim istiyoruz, kabul görüyor bu defa ödeme şekliyle oynuyoruz. bütün bunlardan sonra herşey melo'nun yüzünden oldu demek de yönetime allah gibi tapmaktan farksız. tapmayın kardeşim, niye tapıyorsunuz? gayet kötü yönetilen, sırf uzun sürdü diye çok ince hesap yapıldığı algısının yaratıldığı standart galatasaray transfer sezonu işte. melo suçlu mudur, o amk twitlerine bir ayar çekemediği için bir nebze suçludur ama o kadar, transferin melo yüzünden yattığını iddia etmek iftiracılıktır, yapmayın.

    velhasılı kelam, resmin son haline bakacak olursak, melo aslında sezon bittiği gün üstü çizilmiş bir adammış meğer. taraftar da aynı fatih hoca gibi melo'yu üç aydır bekledi, yönetim topu hep melo'ya attı, melo'ya atamayacağını anladığı anda menajerine, onlar da istenen şartlara uyunca en sonunda juventus'a attı. ve foyaları da meydana çıktı. amrabat gibi, bütün sezon basının kiralık kalemleriyle doğranacak bir adamı tam vazgeçildi dendiği anda 8.5milyona alabilen galatasaray, şartlarını 3 kere kabul ettirdiği melo'yu sırf ödeme planı yüzünden mi alamadı yani? güldürmeyin adamı lütfen.

    umarım lazio da fiorentina da, hatta fenerbahçe de finalde bize öyle bir gömer ki fatih hoca da çığrından çıkıp ayarlarını gerekli mercilere verir, başka türlü akıllanmaz yoksa bu yönetim. yazıklar olsun. tam fener kafası; o kadar transfer yaptık artık top hocada, o çaresini bulur kafası. aynısını adnan polat rijkaard'a yapmıştı. hayır madem adamın üstünü çizmiştiniz bari 3 ayda yerine birini bulsaydınız be!
App Store'dan indirin Google Play'den alın