resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3029
    daha önce de söyledim, tekrar söylüyorum. burda tepki alması gereken taraf yönetim değil, melo ve onun yancılarıdır. galatasaray yönetimi çok şükür aklı selim adamlardan oluşuyor. amrabat gibi bir adama 8 milyon euro verip de melo'ya 7 milyon yerine transferden vazgeçmek pahasına 6 milyon verecek adamlar değiller. illaki bunun altında bambaşka bir sebep yatıyor.

    melo konusunda en başta yönetime ben de çok kızıyordum. he yanlış anlaşılmasın, melo'nun takıma katılmasını hala deliler gibi istiyorum ama hiçbir şey galatasaray'ın üstünde değil. melo beyfendi, twitter'da bik bik ötmeyi biliyor. ulan 2 aydır peşinden koşturuyor. koskoca galatasaray kulübü melo ile anlaşsa menajeri ile sorun yaşıyor, menajeri ile anlaşsa melo ile sorun yaşıyor, ikisiyle de anlaşsa juventus ile sorun yaşıyor.

    siz sanıyor musunuz ki yönetim, böylesine kritik bir transfer için 1 milyon euro'nun lafını yapsın? aklınız alıyor mu? açıkcası melo benim gözümde samimiyetini kaybetmiştir. melo gelmezse, herhangi bir kötü sonuçta yönetime sırtını dönmek kolay. ama asıl zor ve anlamlı olan, melo'nun galatasaray'ı böyle ayağa düşürmesine karşılık melo'ya tepki vermek. evet melo'ya tepkisini koymalı taraftar. çünkü basbayağı taraftar popüleritesini kullanarak bir rant sağlamaya çalıştı. üstelik ölüyorum, bitiyorum, geberiyorum dediği takıma gelmek için saçma sapan rakamlar istedi. galatasaray sanki gel bedavaya oyna diyor amk. üstüne bir de menajeri 3 milyon euro isterim dedi. ona da ses çıkartmadı. diyorum ya bu bana samimi gelmiyor.

    he yukarda da dedim. melo gelsin. ona gerçekten de şu an ithiyacı var takımın. ama ünal aysal'ın da dediği gibi, melo olmaz da elo olur. benim istediğim şey bu konuda bir an önce netliğe kavuşsun ve önümüze bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın