resim
Milos Krasic
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:39
Boy:1.85
Uyruk:Sırbistan
  • 123
    daha geçen hafta açıklama yapmıştı, fenerbahçe'de veya herhangi bir türk takımında oynamak istemiyorum diye. peki ne oldu da bu söze rağmen transfer girişiminde bulundu fener? cevap net;

    dün alınan kötü sonuç sonrası taraftar huysuzlandı ve onları oyalayacak birşeyler yapılmalıydı. ve fenerbahçe böyle bir girişimde bulundu. krasic ya gelmez ya da gelirse de ciddi bir ücret karşılığında gelir.

    hadi diyelim uygun sayılabilecek bir rakama rağmen geldi. fener bu kadar aynı tip oyuncuyu götüne mi sokacak? hayır tabi ki.. birisini veya birkaçını tribüne postalayacak ya da kulüpten postalayacak. bu oyuncular da şimdilik sow ve stoch olarak görünüyor. geçen sene fener'in hücumsal anlamda alex'ten sonra en iyisi olan ikili.. birinin gol atmadığı derbi maç kalmadı. diğeri her maç kanatlara hareketlilik getirdi. ee bu iki oyuncunun yerini krasic'le veya kuyt'la doldurabilir mi? hayır..

    sike sürülecek bir transfer değildir. ama iyi oyuncudur. geleceğin nedved'i olarak piyasaya çıkmıştı. kumaşı sağlam. ama yok yani, fener işte..
App Store'dan indirin Google Play'den alın