• 186
    van persie'yi kaybedecekler gibi. wilshere da bu sezona da sakat başlayacağına göre planları ona göre yapmamak daha doğru.

    ama diğer yandan podolski gibi arsenal 4-3-3'üne çok uygun ve skorer bir adam geldi.
    fransa liginin son iki sene yaptığı müthiş çıkışla en iyi santrforu olan giroud geldi.
    üstüne cazorla için malaga'yla anlaştılar, ki cazorla inanılmaz ispanya kadrosunda dikkat çekemiyor ama müthiş bir oyuncu.
    bunların üstüne, tottenham'ın real madrid'den modric icin nuri şahin takasını kabul etmemesiyle nuri transferinde de bir adım öndeler.

    yani podolski-giroud-cazorla-nuri. bu isimler buram buram arsenal kokuyor bence.

    ancak 3 tehlike var.

    - birincisi alex song ve barcelona dedikoduları. song arsenal'in en önemli 2-3 oyuncusundan biri, hem savunmada pozisyon almasıyla hem de müthiş pas yeteneğiyle. kaybederlerse song-nuri gibi müthiş bir ikiliden yoksun kalırlar.

    - ikincisi savunma hattı. gibbs'le filan olacak iş değil, andre santos bence premier ligi temposunu kaldırabilecek fizik kalitede bir oyuncu değil. sagna'nın sakatlığı geçmiş değil, nasıl döneceği belirsiz, jenkinson soru işareti. savunma merkezinde squilacci ve mertesacker filan bunlar olmaz, yakışmaz arsenal'e. koscielny'yi ben beğeniyorum, ciddi potansiyeli var.

    - üçüncüsü de tabi ki van persie. geçen sene arsenal demek van persie demekti. bu sene gidecek, burası belli. yerine podolski-giroud ikilisi yükü çekecek gibi. burada podolski'nin skorer bir oyuncu olması büyük avantaj, ama iş yine giroud'da bitiyor bence. onun performansı arsenal'in kaderini çizer bu sene.

    kısa bir arsenal özeti böyle şimdilik. arsene'e sevgiler saygılar, savunmaya bir göz atsın derim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın