resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 123
    bize para kazandirmadan gitti diye hiç kizmadigim futbolcu. dur sözlükçü, hemen vurma. kizdim elbette kendisine ama bunun esas sebebi para mevzusu degildi. bosman davasini takip eden gunlerde, sozlesmesi biten futbolcunun bedelsiz transfer hakki dogunca okan da her futbolcu gibi bunu kullanabilirdi ve kullandi da. ama okan galatasaray'a baska bir takimla anlasmadigini soyledi surekli. ve bu esnada da inter ile anlastigi ortaya cikti. inter ile anlasmak hakki miydi? hukuken evet. 6 ay oncesinden baska takimlarla gorusup anlasabilir bir futbolcu. ama okan madem haklarini bu kadar iyi biliyor ve kullaniyor, o zaman galatasaray'a da saygi duyup bundan haberdar edecekti.

    ve tabii sonradan besiktas'a transfer olus hikayesi var. gitti ve para kazandi. futbol namina bir hiçti. hiçbir besiktasli onu benimsemedi. oyle zavallica kaldi orada ve sonunda galatasaray taraftarinin sevgisini kaybetti. geriye bakinca diyordur herhalde "deger miydi lan" diye.

    biz seni çok sevebilirdik okan. suat gibi sevebilirdik. bir emre b. de olmadin tamam ama boyle de olmadi ki birader. yazik ettin sevgimize. seni okan yapan yetenegindi ama bizlerin sevgilisi yapacak olan karakterindi ya, belki de oymus eksik olan. bilmem, fazla kurcalamam da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın