resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 453
    dizindeki bağ yırtılmasından dolayı 5 ayı geçkin bir sakatlıktan çıktı. sakatlığı geçeli uzun bir zaman oldu ama bir türlü istenini veremedi.

    real madrid' gittiğinde öyle bir lanse edildi ki sanki ortasahayı o yönetecek gibi gaza gelmiştik. gel gör ki öyle olmadı, morinho'nun gözüne sakatlıktan sonra bir türlü giremedi. üstelik real madrid sabırlı bir takım değildir, alttan oyuncu çıkarayım oynatayım geliştireyim gibi düşüncesi yok. iyi oyuncuyu parası neyse alırım oynatırım uğraşmam modunda olmalarının yanında düşük performans gösterenin de gözünün yaşına veya kaç para verildiğine bakmadan yollarlar. nuri'nin işi zor. üst düzey değilsen, direk yolu veriyor amcalar. ya da yerine hemen oyuncu alıp seni yedeğe çekiyorlar. 10.000.000 € bayıldılar ve onu çok istedi morinho, şimdi takımda istemediği konuşuluyor.

    yine de ben inanmıyorum bu kadar kolay gözden çıkarabileceklerine. büyük beklentilerle aldılar onu gerçekten. bir yıl kendini toparlaması için kiralık gitme olasılığı yüksek görünüyor.

    dortmund'da kalsaydı efsane olacaktı diyenler şimdi kötü bir sezonun ardından bunu rahatça söyleyebiliyor ama ya böyle olmasaydı? sonuca göre yorum yapıp, "böyle yapmaman gerekirdi" demek kolay.

    aynı sergen yalçın- rıdvan dilmen'in yorumladığı maçlar gibi. adam real madride giderken "müthiş oldu, hak ediyor, çok iyi olacak" falan dersin sonra böyle olunca "şimdi güntekin her şey para değil, dordmund'da kalsan efsane olacaksın ama sen paranın peşine gidiyorsun. biraz maneviyat da önemli. hem kolay mı öyle real madrid'de hemen değişilmez olmak."

    nuri 24 yaşında şu anda. kendisini toparlayıp devam etmeli daha önünde uzun bir yol var çok şeyler bekliyoruz ondan. haydi aslanım.

    edit: transfer ücreti. mocuishlee teşekkür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın